Seniore – locul potrivit în care persoanele dragi se vor simți ca acasă

Camin de batrani Seniore

Seniore – locul potrivit în care persoanele dragi se vor simți ca acasă

Seniore este soluția potrivită pentru a scăpa de singurătate la vârste înaintate. Seniore asigură un confort sporit, un mediu curat și armonios, tratament adecvat, dar și o dietă personalizată, în funcție de nevoi.

Întreg spațiul de locuit este special amenajat, condițiile fiind foarte prietenoase. Camerele sunt spațioase, luminoase și bine aerisite, grupurile sanitare sunt prevăzute cu tot ce este nevoie pentru igiena corporală, iar spațiul verde este locul unde se poartă cele mai interesante discuții. Totul este curățat și dezinfectat cu grijă, în mod constant. Personalul este amabil, devotat și atent cu persoanele vârstnice. Receptivitatea acestora este o calitate care îi recomandă și tot aceasta este cea care lasă multe zâmbete pe chipurile celor în vârstă.

Mâncarea este un factor important căreia i se acordă toată atenția. Oferim mâncare gătită cu produse de calitate, respectând regimurile specificate de medici. Tratamentul este respectat, la fel orele de somn, dar și activitățile care presupun o minimă activitate fizică, menite să detensioneze și să relaxeze.

Noi nu folosim cuvântul azil. Nu l-am folosit niciodată. Pentru că Seniore nu a pornit de la ideea aceasta. Seniore a plecat de la ideea unui confortului sufletesc, a pornit de la iubire, de la veselia unei case, de la căldura unui cămin. Iar asta oferim noi, la Seniore, din belșug.

La Seniore găsești un căminul care va aduce liniște în sufletul celor pe care-i iubești. Un loc special pentru că știm cât de grea poate fi singurătatea. Am analizat foarte bine nevoile bătrânilor noștri (nu numai fizice, ci și emoționale) pentru a fi siguri că le putem oferi ceea ce au nevoie. Și știm că ne ridicăm la nivelul așteptărilor prin personalul nostru amabil, prin răbdare, prin grija pe care o acordăm fiecărui detaliu. Prin faptul că îi înțelegem și îi tratăm ca find parte din familie.