Camin de batrani – adaugam suflet pentru suflet

camin de batrani

Pe măsură ce intră în anii lor de pensionare, sute de mii de batrani cu boli cronice sau care necesita ingrijire asistata au nevoie de un camin de batrani unde se pot simti demni. Pentru mulți adulți în vârstă, rezidența într-un azil de bătrâni este inevitabilă. „Instituția” devine cu adevărat „caminul” lor. Casele de bătrâni deservesc, de asemenea, o populație de îngrijire post-acută „de scurtă ședere”, care este tânără, bolnavă, predispusă la reinternare și cu un risc ridicat de complicații asociate asistenței medicale, cum ar fi infecțiile și evenimentele adverse ale medicamentelor. Seniore îmbunătățeste calitatea îngrijirii și si a vietii rezidenților oferind servicii de calitate + asistenta si ingrijire medicala de zi cu zi.

Adaugam suflet pentru suflet

Într-un efort de a menține un mediu familial și de a îmbunătăți calitatea vieții pentru adulții în vârstă cu ședere lungă in camin, mediile fizice sunt concepute mai degrabă ca o „casa” decât ca o instituție sau azil. Rezidenții caselor de bătrâni Seniore au o autonomie mai mare în a-și determina îngrijirea zilnică și alte activități pentru a se sincroniza cu preferințele lor de „acasă”. Relațiile strânse între rezidenți, familii, personal și comunitate sunt încurajate. Deși sunt lăudabile, oportune și pe deplin acceptate, aceste caracteristici preferențiale creează o dihotomie între nevoia unui mediu ca „acasă” favorabil pentru rezidenții cu ședere lungă și nevoia de a reduce complicațiile asociate asistenței medicale la rezidenții cu ședere de scurtă durată.

Îngrijirea atât pentru rezidenții de scurtă ședere, cât și pentru cei de lungă ședere sub același acoperiș ridică nevoia de a reevalua domeniile majore de îmbunătățire a calității. Îngrijirea  va necesita un echilibru între încurajarea îngrijirii extrem de individualizate și atenția acordată programelor de îmbunătățire a calității pentru a se asigura că populațiile vulnerabile sunt în siguranță.

Centrul nostru de ingrijire pentru batrani este complet dotat si echipat pentru orice problema. Pentru a afla pretul pentru sedere in centrele noastre puteti accesa link-ul urmator.