fbpx

Contact: Str. Fortunei Nr. 11, Domnesti, Ilfov Tel.: 0786 300 500

Facilitati exterior Caminul de Batrani "SENIORE"

Home Facilitati exterior

Contact rapid

  SERVICII GENERALE

  Ingrijire 24 de ore
  Barbier / cosmetician
  Curte si gradina inchisa
  Camera individuala cu control al temperaturii
  Paturi medicale
  Sonerie langa fiecare pat
  Climatizare
  Servicii de menaj / Spalatorie
  Camere de zi si camere de mese
  Mediu sigur si securizat

  Ai nevoie de ajutor?

  Ne puteti contacta de Luni - Duminica intre orele : 09:00 - 19:00

  Adresa: Str. Fortunei Nr.11, Domnesti, Ilfov, Romania
  Tel.: 0786 300 500
  Email: contact@seniore.ro

  Facilitati exterior

  Caminul de batrani “SENIORE” pune la dispozitie gradina exterioara cu o suprafata de 1500mp, unde va puteti bucura de aer liber si mici plimbari.
  Indiferent daca va cautati pentru dvs. sau pentru un membru al familiei, suntem dedicati sa va facem decizia mai usoara. Este vorba despre alegere si mentinerea independentei maxime, asigurand in acelasi timp siguranta, securitate si sanatate.
  Ne intalnim cu familiile si cu noii rezidenti pentru a stabili planuri specifice, individuale, care sa cuprinda ingrijirea sanatatii, interactiunea sociala, nevoile nutritionale si o viata activa.

  Programele noastre zilnice acopera cinci domenii diferite: fizic, intelectual, emotional, social si spiritual. Stim cum programele de acest gen ii ajuta pe seniori sa se conecteze, sa-si urmareasca interesele si sa ramana implicati. Programele sunt concepute pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de abilitati.
  Gradina exterioara este frumos amenajata,loc unde puteti socializa, va puteti bucura de jocuri de societate, terapie prin muzica, activitati fizice si chiar gradinarit.

  In zilele frumoase, seniorii se pot relaxa si bucura de soare pe terasa dotata cu mese, scaune si balansoare, un loc ideal pentru odihna si socializare.
  Gradina poate fi decorata cu ce doriti, astfel sa creati propriul mediu, in care familia si prietenii sa se bucure de vizita.
  Incurajam participarea familiei la toate evenimentele noastre. Fie ca este vorba de un ceai special de Ziua Mamei sau de o simpla vizita, familiile sunt intotdeauna invitate sa faca parte din comunitatile noastre. Nepotii sunt bineveniti in special.
  Planificam in mod specific evenimente care sa aduca familiile impreuna.

  GRAFIC 2020

  Confortul rezidentilor

  Conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort

  Serviciile caminului

  Oferim servicii, ce promoveaza respectul, imputernicirea, independenta si demnitatea intr-un mediu familiar, oferind alegere, intimitate si distractie. Acest serviciu de calitate este furnizat prin planificarea individuala a ingrijirii, in urma evaluarilor complete ale nevoilor individuale ale rezidentilor caminului de batrani ``SENIORE``

  Pentru noi, cheia este sa va cunoastem, povestea si interesele. Vrem sa va ajutam sa traiti pe deplin in fiecare zi, bucurandu-va de hobby-urile pe care le-ati avut intotdeauna si sprijinindu-va pe masura ce va adaptati la viata din noua dvs. casa si castigati experiente noi.

  Suna acum!